wil jij ook
Grip op je inbox?

Effectief e-mailen

Ongeopende mails in je inbox. Je wil er al een tijdje aan beginnen, maar je weet niet hoe. Je bent vaak lang aan het zoeken naar net die ene mail, maar je weet niet meer waar je hem gelaten hebt. Je checkt even je mail en voor je het weet ben je 2 uur verder. Weer niet gewerkt aan dat ene project. Je hebt geen overzicht meer op taken en acties die voortkomen uit je mail.

Werk je met Microsoft Outlook, dan leer ik je, hoe je zo effectief mogelijk met je mail omgaat.

Wat gaan we doen
Samen maken we een voor jou passende mappenstructuur. We schonen je inbox en bestaande mappen op en archiveren de oude mails, zodat je met een frisse start begint met een nieuwe e-mailmethode.

Ik leer je hoe je binnenkomende mails zo efficiënt mogelijk verwerkt, op de juiste plek en op het juiste moment archiveert, zodat je ze altijd terugvindt.

We bepalen samen wanneer en hoeveel tijd je het beste besteedt aan je mails. Ik leer je hoe je taken die voortkomen uit je mails inplant, zodat er niks meer aan je aandacht ontsnapt.

Het resultaat
Een effectieve e-mailmethode, waarmee je inbox nooit meer volstroomt. Je hebt minder tijd nodig voor de afhandeling van je mails. Je kunt je mails weer vinden en je hebt beter overzicht op je uitstaande acties.